A les escoles

La Bibliotecària Lila i el seu armari de contes

És un projecte senzill que pretén fer arribar a les aules contes que facin referència  a diferents valors i sentiments. La bibliotecària oferirà al grup d’infants  contes sobre  emocions,  identitat, autoestima, igualtat i diversitat. Tots ells han estat seleccionats pels seus continguts pedagògics, per unes il·lustracions de qualitat i perquè les seves històries són interessants i enriquidores.

45 min/sessió

Alumnes d’infantil i 1r, 2n i 3r de primària

OBJECTIUS

1 sessió

3,5€ PER INFANT
  •  

2 sessions

3€ PER INFANT
  •  

3 sessions

2,5€ PER INFANT
  •  
Les sessions s’han de desenvolupar el mateix dia.

Oferta per a centres de Mallorca. Per a la resta telefonau al 871 513 976

La Detectiva Pixedis a les escoles

La companyia Lila i els contes us presenta una petita història d’intriga que narra i escenifica la mateixa detectiva Pixedis a l’alumnat, amb l’objectiu que aquest l’ajudi a resoldre el cas.
Es tracta d’un taller interactiu basat en la història de Pixedis, una detectiva mallorquina de renom mundial especialitzada en casos de robatori, i que ha posseix un sentit especial a l’hora de resoldre els seus casos, gràcies a totes les hores que va passar durant la seva infantesa llegint llibres de misteri, activitat que li perdura avui dia.

Una vegada acabada la narració, la detectiva farà entrega d’una capsa a cada grup d’alumnes on trobaran pistes i jocs per resoldre el cas.

En acabar el temps, s’avaluarà quin grup o grups ha resolt correctament el cas. Finalment, la detectiva els recomanarà novel·les de detectius i llibres d’enigmes i d’enginy, perquè puguin seguir alimentant el seu potencial “detectivesc”.

55 min/sessió

3r, 4t, 5è i 6è de primària

OBJECTIUS

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l’espai en el qual es durà a terme l’activitat.

Horari: Concertau data i horari telefonant al 871 513 976