Blog

Dia de la Pau i la no Violència: àlbums il·lustrats

Recull d’àlbums il·lustrats per a IES.
 
non stop
NON STOP

Els ocells, les papallones i les rates havien tocat el dos. L’herba i les fulles s’havien marcit. Les flors ja només eren un record. Els carrers i els edificis havien quedat deserts.Malgrat que aparentment sembla pessimista per l’ambient apocalíptic en el qual es desenvolupa la història, aquest llegat definitiu conté un missatge d’esperança, sense deixar de reflectir el caràcter crític de l’autor. Autor: Toni Innocenti/Maria Cocchetti. Editorial: Kalandraka. Preu: 14,95€ Compra aquí

 

Rosa BlancaROSA BLANCA

Davant de la tragèdia humanitària i la desraó bèl·lica, l’esperança per mitjà dels sentiments més purs de la infància: bondat, innocència, generositat, absència de prejudicis.
Autor: Robert innocenti/ Christopher Gallaz. Editorial Kalandraka. Preu: 16€ Compra aquí

 

 

PER QUÈ?

D’un prat florit passem a un lloc desolat; d’una minúcia, a un gran conflicte sense haver intercedit ni una sola paraula.
Autor: Nicolai Popov. Editorial: Kalandraka. Preu: 14€ Compra aquí

 

LA HISTÒRIA DE L’ERIKA

Han passat sis decades des de la alliberació dels camps d’extermini nazis. L’Erika ens explica la seva historia perque la millor manera de que tot allo no es repeteixi es mantenint viva la memoria.
Autora: Ruth Vander. Editorial: Kalandraka. Preu: 16€ Compra aquí

 

 

COMENÇAR

Malgrat els efectes cruels i devastadors d’una guerra, aquest relat explicat des de la infantesa ens transmet un missatge d’esperança.
Autora: Paula Carballeira /Sonja Danowski. Editorial: Kalandraka. Preu: 13€ Compra aquí

 

NINGÚ COM JO

“Soc una de les grans personalitats d’aquest país recòndit, amb paper de nàufrag,reu de si mateix..” Jo, que pertanyo a una estirp pobra,vulgar, acostumada a viure amb el cap baix,soc ara l’elegit. Ficció i realitat se superposen en aquesta metàfora sobre el poder que, a través de la figura d’un porc, presenta a un tirà que repassa poèticament la seva trajectòria vital. El protagonista enalteix el seu caràcter únic en el món, tot fent de la diferènciano un tret integrador, sinó elitista.
Autor: Ignacio Chao. Editorial: Kalandraka. Preu: 15€ Comprar aquí

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter