Blog

Històriques de Mallorca

Històriques de Mallorca presenta vint-i-cinc dones extraordinàries que són una part imprescindible de la nostra història.  

Amb una sèrie de biografies breus escrites per la historiadora Verònica Fiol, acompanyades per les magnífiques il·lustracions originals de les artistes Catalina Valls, Mariluz Miranda, Marta Masana, Sonia Santandreu i Tonina Matamalas, donam a conèixer una selecció de dones pioneres i referents, moltes de les quals no trobem als llibres de text. 

Dins aquest recull hem inclòs una representació de dones de cinc àmbits diferents: món artístic, educació i cultura, dones amb poder, esports i ciència. N’hi ha de temps passats i de temps moderns, però totes tenen en comú la seva lluita per obrir-se pas en un món on el fet de ser dona mai no ha estat un avantatge. És, sens dubte, un llibre necessari perquè grans i petits coneguin una part de la nostra història que no ens han contat.

Algunes de les protagonistes: Pilar Montaner i Maturana, Antonia Vicens i Picornell. Rossy de Palma, Concha Buika, Maca de Castro, Aina Moll i Marquès, Brigitte Yagüe, Alba Torrens Salom, Catalina Homar, Violant d’Hongria, Margalida Comas i Camps….

 

Pots reservar el teu exemplar des d’aquí. 

 

 

Font: Dolmen Editorial

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter