Blog

El Monstre de Colors. Doctor d’emocions

El Monstre de Colors ara és doctor i ajuda a curar les emocions, sobretot aquelles que s’han fet tan grans que costen de digerir. Després de reconèixer i posar nom a les emocions, ara, amb l’ajuda del seu maletí, ens ensenyarà a regular-les per tal de sentir-nos millor.

Ens hi acompanyes?

El nou títol de la col·lecció, que s’ha convertir en una eina utilitzada arreu del món per treballar l’educació emocional, suposa un pas endavant en el procés de compendre les nostres emocions: A més d’identificarles i posar-hi nom, ara el Monstre de Colors i la Nuna ens ensenyaran a regular-les.

Després de 10 anys d’haver publicat el primer llibre d’El Monstre de Colors, l’Anna Llenas s’ha seguit formant com a artterapeuta i ha sigut mare, fet que l’ha portat a valorar la importància de veure i validar no només les nostres pròpies emocions, sinó també les dels nostres fills. En aquest camí, l’autora ha descobert alguns tresors que procura dur dins el seu maletí i que vol compartir amb aquest llibre.

EL MONSTRE DE COLORS S’HA TRADUÏT A 40 IDIOMES, AMB 6 MILIONS D’EXEMPLARS VENUTS ARREU DEL MÓN ENTRE TOTS ELS SEUS FORMATS.

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter