Blog

CONTES ASSETJAMENT I

QUÈ T’HA PASSAT?

Josep Gregori

En Martí és un nen molt alegre, però últimament no va tan content a l’escola. Què li deu passar? Gràcies a l’àvia, la família descobrirà què li ocorre i entre tots intentaran posar solució als seus problemes.Què t’ha passat? és una història tendra i valenta sobre l’assetjament escolar i sobre com superar-lo amb el suport de la família. Així doncs, el relat ens explica com acceptar les situacions difícils i aprendre a solucionar-les.L’àlbum compta amb il·lustracions de Seta Gimeno, guanyadora del Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat amb Nina.

 

LA NUNA SAP LLEGIR LA MENT

Orit Gidali & Aya Gordon-Noy

A l’escola, a la Nuna li han dit que té cames de flamenc, i això no li ha agradat gens. La mare li dóna unes ulleres màgiques amb les que descobrirà que, de vegades, les persones no diuen el que pensen, o pensen el que diuen, o pensen el que diuen que pensen.

Una història molt bonica, explicada amb humor i sentit de la realitat que llança una proposta original per a la ressolució proactiva i superació dels conflictes quotidians.

 

VERMELL O PER QUÈ EL BULLYING NO ÉS CAP BROMA

JAN DE KINDER

Tot va començar com una cosa sense importància.
En Tomàs s”havia posat vermell, i era divertit.
Però quan tothom va començar a riure”s d”ell, ja no ho era tan de divertit.
Com es pot aturar el bullying?
Una història molt especial, que ens parla dels nens que són prou forts per afrontar el bullying.

 

EL JARDÍ DE LES ABRAÇADES

José Antonio Luengo, Mª Jesús Santos

El jardí de les abraçades és un relat senzill sobre com prevenir, detectar i actuar en situacions que estiguin fent patir a nens i nenes en el context de les seves relacions interpersonals, des d’una protagonista amable i compassiva, amb un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps. A més, el conte conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa en Víctor i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a a través de:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Pàgines per dibuixar
· Adhesius relacionats amb la història
· Element de transició a buscar per les pàgines del conte
· Recomanacions per a adults.

 

MALENA BALENA

Davide CalìIl·lus.: Sonja Bougaeva

A la piscina, les nenes es reien de la Malena. I és que Malena pesava molt, massa. Tant que li deien «balena». Però un dia, el monitor de natació li va ensenyar un truc i la seva vida va començar a canviar … Un personatge entranyable que viu la realitat de molts nens i nenes; un tema delicat tractat amb sentit de l’humor, des del respecte i el foment de l’autoestima.

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter