Blog

Final de curs

Ja s’acosta el final del curs, i amb ell les dubtes sobre el que podem regalar al o la mestra dels nostres infants. Sempre hem pensat que un conte és un bon regal, pots ser útil i tendre al mateix temps. Hem fet una petita selecció, però ens podeu ajudar a millorar-la. Quins contes pensau que hi podem afegir?

EL PUNT 

PETER H. REYNOLDS

Un conte preciós que parla sobre la importància del reforç positiu en els infants per potenciar la confiança en ells mateixos i ajudar-los a desenvolupar al màxim les seves capacitats i la seva creativitat.

T ESTIMEM, MESTRA! 

LUIS AMAVISCA

On és la mestra gasela? Què li ha passat? La mofeta, l’esquiroleta, el guillot, l’osseta, l’ànec, la granota i el conill decideixen anar a casa seva a investigar.

HE TINGUT UNA MESTRA 

KOBI YAMADA

Tothom recorda la seva mestra preferida.
Què seríem sense aquestes persones tan especials que ens han inspirat, ajudat, animat…? Aquest llibre és per elles, per celebrar els mons que ens han obert i agrair-les que hagin marcat la diferència.

PER A TU, QUE ESDUUES AMB EL COR

Sanchez Varela, Emma

Per a tu, que eduques amb el cor, d’Emma Sanchez Valera , és un homenatge, un agraïment a totes les persones meravelloses que acompanyen des de l’amor i el respecte a les nenes i nens en cada una de les etapes del seu aprenentatge.

LA FUENTE ESCONDIDA

MIRIAM TIRADO

A Pol li agrada molt cantar. Quan canta, sent que vola. És com si pogués estendre unes ales imaginàries i recórrer racons del món que mai ha vist. Com si toqués el cel amb la punta dels dits.

Sovint es pregunta com es diu aquesta sensació. Quan tanca els ulls, li recorre per tot el cos un sentiment immens, com si una font màgica brollés del seu pit. Està convençut que, si totes les persones trobessin la seva font, serien més felices. Com pot fer perquè als qui vol, la trobin?

 

VIOLETERA

AUTORIA: PAQUI LOLI TELLADO, JOSÉ ÁNGEL JAIMEZ

Violetera és una mestra una mica diferent, amb ella pots anar d’expedició a la recerca de tresors, passejar pel bosc que ha crescut a la meitat de la classe i fins i tot viatjar a la lluna.

Potser té alguns ocells al cap, però diu que així no li queda espai per a gens de por.

Si vols reservar qualque conte ho pots fer des d’aquest enllaç

 

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter