Els beneficis de la lectura i dels contes són ben variats. És inqüestionable que són una eina per al desenvolupament del llenguatge, la memòria, la creativitat, la imaginació, l’afectivitat, la identitat, la personalitat, etc., però, sobretot, la lectura endinsa els infants en un món inacabable d’històries i d’aventures. És a partir d’aquestes històries que arribam a situacions motivants i imaginatives que fomenten l’aprenentatge.

Per aquest motiu se’ns va ocórrer crear el projecte que hem anomenat «La bibliotecària Lila i el seu armari de contes». Lila, una bibliotecària curiosa, divertida i molt imaginativa, visitarà  les escoles  amb el seu armari de contes, en el qual s’hi amaguen milers de personatges i d’històries fabuloses que presentarà als nins i nines.  

Presentació del projecte

És d’un projecte senzill que pretén fer arribar a les aules contes que facin referència  a diferents valors i sentiments. La bibliotecària oferirà al grup d’infants  contes sobre  emocions,  identitat, autoestima, igualtat i diversitat. Tots ells han estat seleccionats pels seus continguts pedagògics, per unes il·lustracions de qualitat i perquè les seves històries són interessants i enriquidores.

Objectius

Cap a alumnat

Cap al professorat

Destinataris: Alumnes d’infantil i 1r, 2n i 3r de primària.

Temporalització

Les sessions tendran una durada de 45 min. 

Preu

Les sessions s’han de desenvolupar el mateix dia.

Oferta per a centre de Mallorca. Per a la resta telefonau al 871513976

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *