La detectiva Pixedis i l’estrany cas del robatori de la recepta de les galletes d’oli!

La companyia Lila i els contes us presenta una petita història d’intriga que narra i escenifica la mateixa detectiva Pixedis a l’alumnat, amb l’objectiu que aquest l’ajudi a resoldre el cas.
Es tracta d’un taller interactiu basat en la història de Pixedis, una detectiva mallorquina de renom mundial especialitzada en casos de robatori, i que ha posseix un sentit especial a l’hora de resoldre els seus casos, gràcies a totes les hores que va passar durant la seva infantesa llegint llibres de misteri, activitat que li perdura avui dia.

Una vegada acabada la narració, la detectiva farà entrega d’una capsa a cada grup d’alumnes on trobaran pistes i jocs per resoldre el cas.

En acabar el temps, s’avaluarà quin grup o grups ha resolt correctament el cas. Finalment, la detectiva els recomanarà novel·les de detectius i llibres d’enigmes i d’enginy, perquè puguin seguir alimentant el seu potencial “detectivesc”.

Els objectius de l’activitat són:

Sol·licita l’activitat a Viu la Cultura

Adreçat a: 3r primària, 4t primària, 5è primària, 6è primària

Durada: 55 min.

Mínim/Màxim alumnes: Adequació a la normativa sanitària permesa en cada cas i segons l’espai en el qual es durà a terme l’activitat.

Horari: Concertau data i horari telefonant al 871513976

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *