Blog

Llibreries a la fresca

Han estat uns mesos molt complicats a tots els nivells. Un enemic invisible ha vengut a trastocar les nostres vides, els costums, les relacions i l’economia. Durant aquests mesos hem hagut de renunciar a moltes coses, algunes d’elles  impensables, com per exemple fer abraçades.

Nosaltres, com a llibreteres,  no ens havíem imaginat mai un 23 d’abril sense Sant Jordi, Per a nosaltres és una diada molt especial i no només com a empresa sinó perquè per a la nostra família, d’arrels catalanes,  sempre ha estat un dia molt especial. Tenim un germà que nom Jordi, i un altre que nom Joan i que cada any ens regala una rosa a cada una. Això ha fet que haguem viscut aquest Sant Jordí amb tristor, però també amb la seguretat que aquest enemic no pot acabar amb la festa del llibre.


Així, des de la nostra humil posició, hem participat amb energia i il·lusió en l’organització de Llibreries a la fresca que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca, i que se celebrarà el pròxim 23 de juliol. 
La festa es desenvoluparà en diferents places de Palma i també a diferents pobles de l’illa.

Nosaltres, en concret, serem a la plaça de Patins, amb les nostres companyes de Drac Màgic, Llibres Colom i Quarts. Posarem  la nostra paradeta amb un caramull de sorpreses destinades a passar un horabaixa divertit, en el qual gaudirem de signatures de llibres, actuacions de contacontes, concerts i moltes coses més. 



Esperam que ens puguem veure, que puguem parlar i compartir. Evidentment haurem de dur mascareta, i també mantendrem el metre 1,5 m de distància, però cap d’aquestes coses ens pot impedir celebrar aquesta diada. 
Ho farem bé… i gaudirem molt de la vostra companyia.

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter