Blog

Col.lecció Shrelock, Lupin i jo

Aquesta darrera setmana les xarxes socials s’han fet ressò de l’èxit de la sèrie francesa estrenada a NeflixLupin. Això ens ha fet pensar en la col·lecció de llibres juvenils Sherlock, Lupin i jo.

La col·lecció juvenil es presenta sota la premissa de què hauria passat si, en la joventut, s’haguessin conegut en Sherlock Holmes, n’Arséne Lupin i na Irene Adler.

I qui són aquests tres personatges?

No hi ha dubte que el més conegut per a tothom és Sherlock Holmes, però gràcies a la sèrie francesa, n’ Arséne Lupin està d’actualitat. Lupin va ser un refinat lladre, un carismàtic i seductor personatge de l’obra de l’escriptor francès Maurice LeBlanc, contemporani d’Arthur Conan Doyle i, en el seu moment, Lupin, tot i estar a l’altre costat de la llei, va obtenir una fama a França equiparable a la que posseïa Holmes als països anglosaxons.

I finalment tenim a Irene Adler, un personatge de l’obra d’Holmes, i que va ser l’única dona que va marcar al famós detectiu, conegut per no ser molt propens a la companyia femenina. Irene Adler, no només és una de les protagonistes de la saga, sinó que és el pseudònim que utilitza l’autor, Alessandro Gatti.

La unió dels tres personatges funciona a la perfecció, les seves personalitats i especials habilitats fan d’ells un equip de detectius excepcional amb el qual podrem viure tota una sèrie divertides d’històries de misteri.

 
 
 

Llibre 1: El trio de la dama negra.

Sherlock Holmes, Arseni Lupin i Irene Adler es coneixen l’estiu del 1870 a Saint-Malo. Tots tres haurien d’estar de vacances, però el destí els capgira els plans.Els tres nois es troben involucrats en un remolí de delictes: un collaret de diamants que desapareix en el no res, un mort que troben a la platja i una silueta fosca que apareix i desapareix per les teulades de la ciutat. La policia avança a cegues. Algú altre haurà de resoldre el cas…Xiulets nous i més potents per als nostres gendarmes!

Compra en català  Compra en castellà.

 

Llibre 2: Últim acte al teatre de l’òpera

Un misteriós assassinat trastorna el món de la lírica. Sherlock, Lupin i Irene tenen una cita a Londres. Però Lupin no apareix, el seu pare ha estat empresonat, se’l acusa de robar i matar a Alfredo Santi, secretari del gran compositor Giuseppe Barzini. Els tres joves hauran d’investigar per aconseguir atrapar al verdader culpable, però abans els tocarà salvar a la cèlebre soprano Ofèlia Merridew.

Compra en català  Compra en castellà

 

Llibre 3: El misteri de la rosa escarlata

Reunits una altra vegada a Londres, Irene, Sherlock i Lupin troben al Times un enigma d’escacs estrany firmat per “El frare negre”. Està escrit en un codi desconegut, els ulls de Sherlock s’il·luminen… L’endemà la ciutat és sacsejada per l’assassinat d’un ric comerciant. Damunt del seu escriptori hi havia una rosa escarlata: la mateixa flor que fa vint anys era la “signatura” d’un grup de malvats delinqüents. Pot ser que la banda de la Rosa Escarlata hagi tornat?

Compra en català  Compra en castellà.

 

Llibre 4: La catedral de la por.

La família de la Irene es muda a Evreux, a Normandia. Aquí se li acosta una dona desconeguda i estranya que li diu que corre perill, i dies més tard la seva mare desapareix misteriosament. Aquest només és el primer dels successos inquietants que la Irene, en Sherlock i en Lupin hauran d’investigar. Els tres nois es trobaran atrapats en una cripta secreta de París i amb una antiga relíquia d’un valor immens…

Compra en català  Compra en castellà

 

Llibre 5: El castell de gel.

Després de conèixer la seva veritable mare, la Irene, pertorbada pels canvis en la seva vida, s’aferra a l’amistat que la uneix al Sherlock i a l’Arseni. A principis de l’estiu, seguint la crida de la noia, el trio es reuneix a Davos-Platz, amb el magnífic teló de fons dels Alps suïssos.
Darrere la vida tranquil·la dels turistes, però, s’amaga una intriga internacional. En un clima de
sospita en què ningú no és el que sembla, la Irene i els seus amics es veuran implicats en la trama d’un gran crim, i hauran de dur a terme una audaç expedició al castell que domina la vall. 

Compra en català  Compra en castellà

 

 

Informació edició en català:

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Sherlock, Lupin i jo
Traductor: M. Dolors Ventós Navés
 
Informació edició en castellà.
Traductor: Miguel García

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter