Blog

Saltadores de libros

Que faries si poguessis entrar als llibres? A quin entraries? Jo, no ho sé, però sé a on anirà n’Amy Lennox, una nina molt interessant que els seus únics amics són els llibres. 

La seva mare i ella, per fugir del seu dia a dia, un estiu, se’n van a casa de la seva padrina, Lady Maired, que viu a un castell a una illa molt poc habitada anomeda Stormsay, a Escòcia,on també viuen una familia, diguessim un poc rival de la de Lennox. En aquesta illa poc poblada, descobrirà el secret d’aquestes dues famílies ancestrals escoceses. Entrar en els llibres. Convertin-se així, amb una saltadora.

Amb aquesta fascinant habilitat, n’Amy recorrerà, totes les històries possibles, coneixent així personatges fascinants com en Shere Khan, el tigre de ‘El llibre de la selva’, o en Werther, de Goethe, que sofreix desamor. Però… el mon del llibres i la literaura no és tan tranquil·la com pareix. Junt amb en Will, un altre saltador, descobrirà que algú està robant les històries que tan li agraden. Junts, intentaràn descobrint el que està passant… consti el que costi.

El més fascinant d’aquesta història es tot. Et puc dir que, es una de les històries en que, si pogués entrar com fa n’Amy, mai, mai, mai, m’oblidaria de visitar.  

Maia Ledesma P.

Lectora juvenil.

Info: 

Escritora: Mechthild Gläser

ISBN: 9788416973736

Comprar aquí

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter