Blog

Tell fusta, joguines artesanals

Avui us volem presentar una de les nostres marques, però sobretot qui s’hi amaga darrera i la filosofia de la seva petita empresa.

Es tracta de Tell fusta, que va aparèixer el 2014 a Torroella de Montgrí, Girona. Els emprenedors que hi ha darrera són na Jordina i en Carles, dos apassionats de la fusteria i del joc. Amdós, són persones vitals, simpàtiques i lluitadores que han fet del seu somni una realitat.

Per a ells és important crear juguetes amb un alt component pedagògic i amb respecte al medi ambient. Estan especialitzats en material de pedagodia Montessori i Pickler i dins el seu catàleg tenen tant materials per a famílies com estructures per a centres escolars.

S’apunten a un borbardeig i des del confinament hem tengut llargues conversas on la creativitat i la il·lusió han unit la seva empresa amb la nostra i ens han convertit en els seus representats a les Illes Balears.

Trobareu alguns dels seus producte a la nostra web, però també podeu consultar la resta del seu catàleg a tellfusta.com i, si us agrada res, us ho demanarem i us ho farem arribar.

Si sou una botiga de les Illes Balears i us interessa tenir els seus productes, també us podeu posar amb nosaltres.

Llarga vida, Tell Fusta!

Comparteix a les xarxes socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *