Blog

Tell fusta, joguines artesanals

Avui us volem presentar una de les nostres marques, però sobretot qui s’hi amaga darrera i la filosofia de la seva petita empresa.

Es tracta de Tell fusta, que va aparèixer el 2014 a Torroella de Montgrí, Girona. Els emprenedors que hi ha darrera són na Jordina i en Carles, dos apassionats de la fusteria i del joc. Amdós, són persones vitals, simpàtiques i lluitadores que han fet del seu somni una realitat.

Per a ells és important crear juguetes amb un alt component pedagògic i amb respecte al medi ambient. Estan especialitzats en material de pedagodia Montessori i Pickler i dins el seu catàleg tenen tant materials per a famílies com estructures per a centres escolars.

S’apunten a un borbardeig i des del confinament hem tengut llargues conversas on la creativitat i la il·lusió han unit la seva empresa amb la nostra i ens han convertit en els seus representats a les Illes Balears.

Trobareu alguns dels seus producte a la nostra web, però també podeu consultar la resta del seu catàleg a tellfusta.com i, si us agrada res, us ho demanarem i us ho farem arribar.

Si sou una botiga de les Illes Balears i us interessa tenir els seus productes, també us podeu posar amb nosaltres.

Llarga vida, Tell Fusta!

Comparteix a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs tota la informació i novetats de la botiga i de les activitats!

Newsletter